U vreme kada se filmska umetnost spaja sa maštovitim svetovima i neobičnim stvorenjima, “Poludela Majica” sa ponosom je podržala 17. Festival Srpskog Filma Fantastike. Ovaj spektakularni događaj, održan od 29. septembra do 1. oktobra, bio je prava poslastica za sve ljubitelje horora, naučne fantastike i specijalnih efekata koji se koriste u filmovima.

poludela majica foto2

Festival je obuhvatio niz takmičarskih filmova koji su oduševili publiku svojim kreativnim pristupom i originalnim pričama. No, osim takmičarskog dela, posebna atrakcija bila je “Zombie Walk”. Ova jedinstvena manifestacija nije samo zabava za ljubitelje horora, već i prilika da se promoviše segment filmske umetnosti koji se bavi scenskom maskom, šminkom i specijalnim efektima.

majice sa saljivim natpisima

Od epskih bitaka do čarobnih transformacija, specijalni efekti čine filmove vizuelno atraktivnim i spektakularnim. Oni su kreativno oružje koje rediteljima omogućava da prenesu svoje vizije publici. Festivali poput Festivala srpskog filma fantastike pružaju platformu za promociju ovih kreativnih elemenata i podsećaju nas na važnost njihove uloge u filmskom svetu.

poludela majica foto3

“Poludela Majica” je sa ponosom bila deo ove priče i kroz podršku ovakvim događajima, “Poludela Majica” se trudi da doprinese razvoju filmske umetnosti i da podstakne kreativnost mladih umetnika. Ovaj događaj je stvarno bio čaroban spoj maštovitih svetova, neobičnih stvorenja i strasti prema filmskoj umetnosti.

stampanje majica online

Kultni reditelj Ričard Stenli bio je gost na 17. Festivalu srpskog filma fantastike. Njegov film “Boja izvan ovog svemira” (Colour Out of Space) sa Nikolasom Kejdžom u glavnoj ulozi prikazan je u subotu, 30. septembra u 21:00 časova u DKC-u. Bio je to poseban trenutak za sve prisutne, gde su imali priliku da uživaju u remek-delu ovog talentovanog reditelja.

fest2

Iako je festival sada deo prošlosti, ostaje nam sećanje na magične trenutke koje smo zajedno proživeli i nadamo se da će nas sledeći festivali još više inspirisati i oduševiti filmskom umetnošću.

fest

 

 

Ove izvanredne fotografije su zabeležene od strane Daniele Radojković, zvaničnog fotografa na festivalu.
Zapratite je na Instagramu: https://www.instagram.com/danielaphotography/