Menu

Najčešće postavljena pitanja

HomeNajčešće postavljena pitanja

1. Koju tehniku štampe koristite i da li je štampa trajna?

– Tehnika štampe koju radimo na majicama i ostalim proizvodima je DTF štampa . Pri pravilnom održavanju boje su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte. Preslikače ne radimo!


2. Koji je sastav majica?

– Zenska majica je od 100% čistog pamuka, 150 g/m2, blago strukirana, šivena sa strane, dupli štepovi na rukavima i dnu, štep oko rendera i dodatni štep duž ramena, okovratnik ojačan trakom.

– Muska majica je od 100% čistog pamuka, 150 g/m2, šivena iz tube, dupli štepovi na renderu, rukavima i dnu, dodatni štep duž ramena, okovratnik ojačan trakom.


3. Kako se održavaju majice?

– Majice se peru izvrnute na 30C, bez jakih praškova i izbeljivača, bez uvrtanja pri cedjenju. Stampa je trajna pri pravilnom odrzavanju.
Ovde možete pogledati detaljno uputstvo za održavanje majica.


4. Koja je razlika između DTF štampe i preslikača?

– DTF štampa koristi digitalnu tehniku za direktno prenošenje dizajna na tkaninu bez potrebe za posebnim transfer papirom. Dizajn se direktno štampa na film ili foliju, a zatim se prenosi na tkaninu. DTF otisci su izuzetno trajni i otporni na pranje! Obični preslikači su štampani dizajn na posebnom papiru koji se potom prenosi na tkaninu. Otisci preslikača često imaju manju rezoluciju, grublji su na dodir i mogu biti podložni pucanju ili ljuštenju nakon nekoliko pranja, dok to nije slučaj kod DTF štampe.


5. Da li mogu da naručim majicu sa svojom slikom i/ili natpisom?

– Da, naravno. Kontaktirajte nas na dizajner@poludelamajica.rs. Uradicemo dizajn po vasoj ideji.