Menu

Stampanje majica Beograd – Poludela Majica SHOP

HomeStampanje majica Beograd – Poludela Majica SHOP

Ukoliko imate potrebu za većom količinom majica sa štampom logotipa ili bilo kog motiva po zelji, budite slobodni da nas kontaktirate jer za Vas imamo popust.

U ponudi imamo promotivne tekstilne proizvode čija je namena, pre svega, promocija proizvoda, delatnosti raznih kulturnih i sportskih manifestacija ili firme.

Sa našim artiklima i uslugom direktne digitalne štampe i kompjuterskog veza, ne postoje ograničenja u dizajnu,
te tako proizvod dobija na originalnosti koji će se sa zadovoljstvom nositi, a vi dobijate originalnu, jeftinu i trajnu – šetajuću reklamu.

Za više informacija pošaljite upit na: studio@poludelamajica.rs

stampanjemajicabeograd

stampanjemajicabeograd6 stampanjemajicabeograd5 stampanjemajicabeograd4

DIREKTNA DIGITALNA ŠTAMPA

Direktna digitalna štampa je proces gde se željeni motiv štampa direktno na tekstilu preko računara i specijalnog štampača.
Ova vrsta štampe omogućava postizanje neverovatnih efekata na tkanini, izuzetnu preciznost, perfektan otisak i postojanost boja.

Pri pravilnom održavanju boje su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njim.

Otisak je postojan na temperaturu, svetlost i pranje. Boje su ekološke, na vodenoj bazi te se ovim dostignucem ostvaruje i funkcija zaštite okoliša.

Direktna digitalna štampa ne poznaje ograničenja u dizajniranju. Dizajner ima neograničenu slobodu u kreiranju, a uzorak se može odmah uraditi bez vecih troškova pripremanja.

Kod ove štampe nema ograničenja ni što se tice tiraža. Pogodna je za velike tiraže, naročito za varijabilnu štampu tj. za štampenje više razlicitih
motiva u datom tiražu bez nekog većeg uticaja na cenu. Takodje je pogodna za srednje i male tiraže.

Jedna od prednosti ove vrste štampe je mogućnost štampanja originalnih motiva po želji, unikata tj. mogućnost štampanja jednog ili više različitih otisaka
po povoljnoj ceni u odnosu na druge tehnike štampe.

Za više informacija pošaljite upit na: studio@poludelamajica.rs